Spre o viață superioară spirituală

Întrebare: În lumea noastră o persoană simte teama, bucuria, siguranța, etc. Există asemenea senzații în lumea spirituală?

Răspuns: În lumea spirituală, toate sentimentele care există în lumea noastră sunt de miliarde de ori mai mari, profunde și puternice și o persoană le poate controla. Dacă în lumea noastră noi ne naștem cu anumite organe de simț și gradual le dezvoltăm sub influența lumii noastre, dar nesemnificativ, atunci în lumea spirituală noi le putem dezvolta literalmente de la zero, când noi pur și simplu nu le avem, deoarece ele se afla într-o stare rudimentară și nu le putem folosi.

Începând să dezvoltăm simțurile spirituale, noi le aducem la o stare în care noi revelăm întreaga lume superioară, toate forțele care sunt în ea, toate variațiile de posibilități ale influențelor lor asupra noastră.

Noi simțim cum le influențăm cu feedbackul, pătrundem în anumite interacțiuni cu ele și începem să ne jucăm cu ele. Noi influențăm lumea spirituală, iar ea ne afectează. Această interacțiune cu lumea superioară este numită cea mai înaltă viață spirituală.

De pe KabTV „Stările spirituale” 11/12/18

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: