Știința guvernării lumii

214Întrebare: M-am uitat peste multă literatură despre guvernare, dar nu am găsit nicio singură lucrare care să includă bazele științifice ale Cabalei. Poate că are sens să facem cel puțin primul pas?

Răspuns: Cabala este știința guvernării, dar știința gestionării lumii, a societății, a statelor etc. cu ajutorul forței pozitive, a proprietății de dăruire, a proprietății unei conexiuni complete între ele. Prin urmare, pentru societatea modernă cu peste șapte miliarde de oameni, aceasta nu poate deveni o metodă practică de gestionare și implementare.

Cred că, Cabala va trebui introdusă treptat doar în grupuri mici care se străduiesc să atingă nivelul perfect de management. Ei vor realiza cu adevărat viziunea unui sistem comun. În acest caz, vor putea lua decizii corecte, verdicte despre comportamentul lor, comportamentul acestor sisteme și așa mai departe.

Dar dacă, în același timp, ei s-ar îndrepta către societate, societatea nu i-ar înțelege pentru că nu poate pune în aplicare legile lumii altruiste, o comunicare perfectă, atunci când cu toții acționează ca într-un singur sistem, în completarea reciprocă, când toată lumea nu se simte individual ca o singură unitate, dar se simte ca o verigă în întregul sistem și acționează numai în conformitate cu întregul sistem.

Nu știu cum se simt furnicile în familia lor, dar aceasta este viața în cadrul societății. În același fel, o persoană nu mai are propria sa viață, ci viața întregii omeniri, sau cel puțin a țării sale, sau a colectivului său. Prin urmare, chiar dacă Cabala ar scrie un manual de management despre acest lucru, ar fi un ghid pentru gestionarea unei echipe ideale.

Întrebare: Am înțeles corect că, în general, Cabala este știința managementului?

Răspuns: Da. Dar știința guvernării prin forța pozitivă a naturii, care ne este ascunsă de către propria noastră ființă egoistă.

KabTV „Cabala și alte științe”, 22.06.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: