Stimulatorul este Spiritualitate

Stimulatorul este spiritualitate pentru ca el inseamna ca noi construim ceva intre noi, cu o dorinta de a produce o stare spirituala comuna. Aceasta stare exista in afara noastra, ca un punct extern al conexiunii dintre noi, cu care pot avea intotdeauna contact. Pot sa fiu constant conectat cu el si pot sa contribui cu tot ceea ce sunt capabil sa fac. Voi primi apoi forta spirituala – viata, de la el.

De aceea, stimulatorul este o calitate spirituala, ca Bina. Exact in acest fel trebuie sa ne referim la el. De aceea trebuie sa schimbam acest spatiu virtual intr-un spatiu interior, spiritual. Trebuie sa aruncam in el toate aspiratiile, sperantele si grijile noastre. Ce este un grup si unde este garantia reciproca? Este aici! Arunca totul in el, inauntrul acestei casute postale. Daca toti depunem eforturi si aspiratii pentru spiritualitate in acest singur spatiu si primim viata spirituala numai de la el, atunci exact de asta avem nevoie.

Acest spatiu este virtual in sensul extern, dar in cel intern este locul unde toate dorintele, aspiratiile si intentiile sunt concentrate. De aceea acest spatiu este spiritual si Creatorul devine revelat in interiorul lui. Construim Creatorul noi insine; El nu este in exteriorul nostru. Toate astea sunt extrem de serioase. A venit timpul ca noi sa ne apucam serios de munca practica.

Intreaga intrebare este: Considera o persoana acest Stimulator cel mai important lucru in viata sa, la fel ca si spiritualitatea? Doreste sa primeasa inspiratie de la el in loc de altundeva? Daca da, atunci inspiratia pe care o simte este spirituala pentru ca este impresionat de conexiunea dintre noi, care este cuprinsa in stimulator. La sfarsitul zilei, trebuie sa-l vedem ca tinta a grijii noastre comune si sursa a vietii pentru toata lumea.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed