Tabăra este un laborator pentru unificarea sufletelor

Tora, Numerii, 19: 9: Un om curat să strângă cenuşa junincii, s-o pună afară din tabără la loc curat şi să se păstreze pentru obştea fiilor lui Israel, ca să se facă cu ea apă de stropire, adică apă de curăţire.

Cenușa unei juninci roșii poate fi utilizat pentru purificare. Dacă aveți conexiunea corespunzătoare dintre Malchut si Bina, este posibil să se ia puterea corectarii de acolo.

O persoană curată care adună cenușa înseamnă cineva care creează intenția corectă în el însuși. Acest lucru vorbește despre curățenia fizica nu și spirituala.

Tabăra este o adunare de oameni care practica toate posibilitățile de conectare între ei. Nu poate exista nici un spațiu absolut pur acolo. De aceea, se spune că el trebuie să plaseze cenușa junincii roșii „afară din tabără într-un loc curat.” „Afară din tabără” înseamnă într-un loc în care puterea Creatorului este instaurată, unde oamenii nu intră. În tabăra poate fi doar o Arcă.

Tabăra în sine, include un laborator în care sufletele oamenilor încearca să se conecteze pentru a crea un Kli pentru ei înșiși, o dorinta constanta comuna pentru a descoperi Creatorul.

Întrebare: Este posibil sa apelam la cercurile de discuții,la ateliere de zece persoane, în care fiecare dintre noi discuta și trece prin tot felul de situații, o tabără?

Răspuns: Nu, o tabără nu înseamnă corpuri, ci dorințe.

Există o imagine complet diferită aici, în care există dorințe, un vector (intenție și realizare), și un grad de legătură cu Creatorul. Vorbim doar despre acesti trei parametri: dorința, împreună cu alte dorințe pentru o influență distribuita la fiecare, și măsura în care există o influență comună fata de Creator, la rândul său, El împlinește dorința comună generală.

Și o tabără in care se lucreaza cu o intenție fondata pe placerea de a darui este, astfel numită „tabără sacră.”

Din lui KabTV „Secretele din Cartea Eterna” 6/10/15

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: