Timpul ascensiunii spirituale globale

944Comentariu: Aţi spus că numai conexiunea dintre studenți îi va conduce la o revelare spirituală.

Răspunsul meu: Mi se pare că astăzi nu poate exista altă abordare a spiritualității; Nu va merge.

Întrebare: De ce nu se poate întâmpla din nou să lucraţi cu un student care va rămâne după dvs. și va conduce pe toți înainte, așa cum a fost cu dvs. și Rabash?

Răspuns: Nici eu, nici vreunul dintre studenții mei nu suntem înclinați să începem o astfel de muncă personală.

Întrebare: Rabash era înclinat către asta?

Răspuns: El nu a avut altă opțiune și nici eu. Spun asta absolut exact.

În plus, existau premise că îmi doream cu adevărat acest lucru, deși prin fire eram complet diferit. Sunt oameni care știu să se „aseze” sub altul și în același timp se simt confortabil și bine.

Eu nu sunt absolut deloc unul dintre acei oameni. Sunt o persoană care creează, comandă, vede înainte – greșit sau nu, asta este o altă chestiune – dar care vrea să implementeze și să genereze ceva nou. Acesta nu este un elev care se adaptează profesorului și ca un pește mic înoată lângă un pește mare. S-a întâmplat de sus.

Cred că astăzi, din cauza ascensiunii spirituale globale care are loc în umanitate, acest lucru este pur și simplu imposibil.

Am zece, poate cincisprezece oameni pe care mă pot baza. Dacă lucrează împreună unul cu celălalt, nu fiecare separat, ci numai împreună, ei vor deveni centrul spiritual care va putea conduce lumea mai departe.

Numai efortul lor comun de a lucra împreună, de a se descurca împreună și de a învăța umanitatea împreună va aduce roade și mai mari decât ale mele.

Din KabTV “Secretele Carţii Eterne” 12.02.2010

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: