Timpul de a acționa

Războiul din Gaza ne-a unit printr-un dezastru, și astăzi suntem deja diferiți. Israel, astăzi, este diferit. Ne ajutăm între noi; ne deschidem brațele; ne gândim că sunt copiii noștri acolo, în Fâșia Gaza.

Deși nu suntem legați prin legături de rudenie cu ei, suntem legați prin alte legături: un destin comun, grija și iubirea. Și există o ocazie de a consolida asta, pentru a maximiza acest lucru, până ce se realizează unitatea adevărată.

Cum putem ajunge acolo? Cabala răspunde la această întrebare. Timp de mulți ani, timp de secole, Cabala a fost ascunsă în așteptarea momentului când, în final, oamenii vor întreba: Cum ajungem la unitate? Și această întrebare nu va fi din curiozitate.

Ea va fi urgentă, va veni din inimă, dintr-o imensă dorință. Apoi, ceea ce a fost scris în Cabala acum multe secole, se va auzi: cum, deasupra egoismului, ajungem la unitate, nu prin forță, ci ușor și în bucurie.

Astăzi, acest moment a venit. Înțelegem deja că nu putem fugi, că avem o responsabilitate față de copiii noștri, față de oameni, de lumea întreagă.

Trebuie să devenim un singur popor și să transmitem această unitate lumii. Apoi, va fi pace și adevărata fericire. Pentru că legea care a fost revelată de Avraam, susținută de poporul nostru, va fi cu noi: legea supremă a iubirii.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: