Toate dorințele rămân

Este imposibil de eradicat dorința de a primi, deoarece este creația în sine. Puteți să vă înşelați singuri, să vă îmbătați, să alergați după o dorinţă în locul alteia, stingând astfel prima dorință, dar este imposibil să dezrădăcinați o dorință. O pot ignora din frică sau din cauza altor dorințe mai puternice, dar este imposibil să o combaţi direct.

Nici măcar lumina reformatoare nu schimbă dorința în sine; nu face decât să îi ridice sau să-i scadă importanța. Cu toate acestea, toate dorințele rămân într-o persoană așa cum i-au fost date la naștere. Dacă o persoană nu atribuie nicio importanță dorinței, atunci o poate șterge de pe ecranul pe care vede lumea. Nu există altă cale, deoarece întreaga creație este o dorință. 1 (Minutul 3:10)

Înainte de convenţie, mă aștept ca grupurile de zece europene să stabilească conexiuni între ele și cu toate celelalte grupuri mondiale. Ar trebui să existe un loc comun de întâlnire virtuală, în care fiecare se poate întâlni, obține informații și să se reîncarce.

Trebuie să fim incluși unul în celălalt, nu numai la nivel informativ, ci și emoţional. Vreau să simt prietenii ca organele corpului meu, care au fost separate și trebuie să le aduc mai aproape de mine. Cu  cât îi aduc mai aproape și îmi măresc sensibilitatea față de ei, îmi încurajez fiinţa să îi simtă în viață, conectați cu mine și trăind în interiorul meu și, în aceeaşi măsură, construiesc un vas al sufletului, până când Creatorul se revelează în el. 2 (Minutul 19:35)

Din partea a 3-a a Lecţiei zilnice de Cabala 9/16/19 „Corectarea spargerii – Pregătirea pentru Congres”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed