Toţi împreună în case

Creatorul ne obligă să urmăm programul creației și, prin urmare, ne arată că este rău să rămânem separați unul de celălalt. Dar cum ne poate arăta El că este rău?

Numai în detrimentul suferinței, altfel nu vom înțelege că separarea este rea. Prin urmare, Creatorul este obligat să atașeze un eveniment neplăcut separării noastre, astfel încât să putem începe să o simțim.

Trebuie să simțim, prin intermediul pandemiei coronavirusului, că avem probleme din cauza separării noastre. Trebuie să ne conectăm stările fizice și mentale. Faptul că suntem atât de departe unii de alții mental și nu simțim cât de frumoasă este legătura, este cauza tuturor nenorocirilor care ni s-au întâmplat. Virusul în sine nu este atât de teribil, dar, deoarece acoperă întreaga lume, ne paralizează toată viața. Dacă ar fi lovit o singură țară, nu ar fi atras o asemenea atenție.

Dar, din moment ce provine de la un nivel complet diferit, de la forța spirituală globală de pe întregul glob, de la starea spirituală, de la programul sfârșitului corecției globale, trezește o atitudine foarte specială față de sine și cufundă pe toată lumea în confuzie și nedumerire.

Oamenii de știință nu pot găsi o soluție și nu există nicio speranță că un vaccin va veni în curând. Această epidemie este diferită de oricare altele anterioare, care erau mai locale, nu aveau drept scop corectarea ultimei generații și nu provin de la o forță comună numită Mashiach care acționează asupra întregii umanități. Este pentru prima dată când îl întâlnim.

Acesta este motivul pentru care se iau astfel de măsuri. La urma urmei, de ce pare necesar să oprim toată industria din întreaga lume, să distrugem economiile tuturor țărilor și să schimbăm radical întreaga viață a oamenilor doar din cauza unui virus? Și dacă ar fi existat un război care ar fi ucis milioane, nu s-ar fi oprit, oamenii ar fi continuat să lupte. De ce ne oprim viața din cauza coronavirusului?

Aceasta se datorează faptului că această putere vine de la nivelul superior – de unde suntem deja conectați împreună. Și această putere vine să ne arate că trebuie să ne conectăm aici, în această lume.

Prin urmare, nu o înțelegem și suntem nedumeriți. Treptat, vom începe să ascultăm felul în care ne învață Creatorul și vom începe să înțelegem cum ne tratează și ce vrea El de la noi.

Prin aceasta, vom auzi vocea Creatorului, vom simți acțiunile Sale și vom putea răspunde la ele. Ne vom apropia unii de alții și vom vedea imediat epidemia diminuându-se. Și apoi vom cădea din nou în egoismul nostru și epidemia se va întoarce.

În acest fel, ne vom apropia și ne vom despărți, ca un copil care urcă în brațele tatălui său, apoi fuge de el, apoi se sperie de un câine și cere să fie ridicat din nou. În același mod, Creatorul ne învață cum să ne străduim întotdeauna să ne conectăm cu El.

Singura diferență dintre această lume și lumea spirituală constă în cine guvernează: eu sau Creatorul ? Această schimbare de putere ar trebui să ne împingă pandemia.

Creatorul ia în calcul corecția globală a întregii lumi: se gândește la viitorul umanității, conectându-l într-un singur Kli și umplându-l cu lumina superioară. Am ajuns deja la acea parte a corecției – Creatorul nu este foarte ascuns.

Noi nu putem să-L descoperim și El nu se ascunde, influențându-ne de legătura noastră. Și astfel simțim o lovitură globală pentru toată lumea, nu undeva mai mult, undeva mai puțin, ci peste tot. La urma urmei, suntem deja în zona de acasă și trebuie doar să ajungem la linia de sosire: conexiunea globală.

Din prima parte a lecției zilnice de Cabală 9/13/20, „Lucrați cu credința deasupra rațiunii

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed