Totul depinde de dorința sinceră

3Întrebare: Este posibil să ajuți pe cineva care nu vede măreția prietenilor săi, care crede că ei stau de zeci de ani fără să obțină nimic?

Răspuns: Îl putem ajuta doar făcând tot ce depinde de noi; în afară de asta, totul este în mâinile Creatorului. Dacă ar fi fost necesar să ne grăbim în munca noastră, Creatorul ar fi făcut-o. Dar dacă El nu face acest lucru, trebuie să ne străduim să ne îndreptăm spre scop în ritmul nostru. Când acest lucru nu se întâmplă, trebuie să fim de acord și cu asta.

Cu toate acestea, încă avansăm în vremea noastră. Văd că mergem înainte de la congres la congres și o facem bine. Ma bucur pentru voi. În general, deja vorbim despre pași pozitivi înainte, despre acțiuni unul față de celălalt și față de Creator. Cred că faceţi o muncă grozavă.

Dacă vreţi să ajungeţi la corectarea finală (Gmar Tikkun), vă susțin, dar nu vă pot ajuta în niciun fel. Depinde de dorința voastră sinceră, dar nu există încă o dorință sinceră pentru că în fiecare zi trebuie să se formeze în voi din ce în ce mai mult.

O dorință sinceră de corectare se află între noi, în același mod în care calitatea Creatorului constă în iubire și dăruire. Asta e tot. Nu este nevoie să ne imaginăm corectarea finală în alt mod.

Din  Convenţia Internaţională  “Ne ridicăm deasupra sinelui nostru”” 1/8/22, „Dobȃndirrea măreției scopului de la prieteni” Lecția 4

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: