“Traducerea bazată pe Inteligență Artificială va aduce oamenii mai aproape împreună, dincolo de limbi?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Traducerea bazată pe Inteligență Artificială va aduce oamenii mai aproape împreună, dincolo de limbi?

Cred că ar merge invers și ar aduce mai mult rău, pentru că trebuie să ne ascultăm inimile unii altora, să comunicăm mai degrabă de la inimă la inimă, decât de la gură la ureche.

Dacă nu ne corectăm, dezvoltând conexiuni pozitive unul cu celălalt, atunci cu cât vorbim mai puțin unul cu celălalt, cu atât mai bine. În plus, dacă ne-am corecta natura și ne-am raporta favorabil unul cu celălalt, atunci nu am avea nevoie de astfel de dispozitive, pentru că atunci am simți inimile celorlalţi.

Cu alte cuvinte, ne-am înțelege reciproc inimile fără a fi nevoie să înțelegem limbile celorlalţi. Nu ar fi nevoie să ridicăm ceea ce simțim în inimile noastre la mintea noastră, transformându-ne sentimentele în cuvinte și sunete pentru a explica ceea ce simțim. Mai degrabă am simți imediat inima noastră comună, existența împreună, așa cum este scris, „ca un singur om cu o singură inimă”.

Bazat pe videoclipul „Traducerea bazată pe Inteligența Artificială va aduce oamenii mai aproape împreună dincolo de limbi?” cu cabalistul Dr. Michael Laitman și Oren Levi. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed