Traind Prin Dorintele Celorlalti

third

O persoana nu stie niciodata ce dorinte se vor aprinde in el in clipa urmatoare. De asemenea el nu va fi capabil sa stabileasca directia dorintelor sale. O persoana nu poate cunoaste starea sa viitoare.

Omenirea a fost mereu interesata de viitor, dar nu a fost niciodata capabila sa isi atinga interesul. Toate speculatiile noastre isi au radacina in faptul ca viitorul ne e necunoscut.

De ce? Motivul e ignoranta noastra vizavi de sistemul in care existam. De fapt, e un sistem chiar simplu, de legaturi intre noi toti. Noi suntem cei care determinam aceste relatii reciproce. Eu iti modelez starea prin gandurile mele, iar tu faci acelasi lucru cu mine prin gandurile tale.

Dorinta mea e rezultatul dorintelor celorlalti care sunt in acest sistem, din moment ce absolut toti suntem interdependenti. Daca gandesc pozitiv, si tu o vei face. Daca gandesc insa negativ, si tu vei avea ganduri negative. E asemenea situatiei in care victima ia infatisarea unui criminal, ca si cum ambii s-ar determina si cauta reciproc.

Va aflati intr-o retea. Suma starilor fiecaruia determina starea voastra, felul in care ganditi, simtiti, doriti si reactionati.

Actionati inconstient, nu aveti liber arbitru! Pe langa aceasta interdependenta reciproca universala, functioneaza un plan, un program care conduce toate sufletele catre un scop pre-determinat care se afla in armonie totala si conexiune intre ele.

Procesul dezvoltarii noatre e un proces de purificare, constientizare si intelegere a felului in care fiecare individ poate participa constient la el.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed