Tranziția de la individualism la comunitate

275Întrebare: Unii experți consideră că este recomandabil să schimbi în mod constant concepte în management pentru a include cele mai recente progrese ale științei. Este posibilă o astfel de abordare a transformării constante a sistemului din punctul de vedere al Cabalei?

Răspuns: Este necesar. Dar mai întâi, trebuie să ne ridicăm de la nivelul unei abordări individuale către lume, viață și rezolvarea problemelor la nivelul unei abordări integrale.

Acum trebuie să aibă loc o fază de tranziție, de la individualism la comunitate. Pentru aceasta, mai întâi, ar trebui creată o echipă în care, să spunem, zece oameni, să se simtă ca un întreg comun.

În ei apare o viziune complet diferită asupra naturii, asupra sarcinilor, asupra vieții, asupra tuturor. Acestea schimbă algoritmul percepției în interiorul lor și încep să simtă natura altfel decât noi, dincolo de orice diferență individuală. Apare un nou nivel de gândire – integral, cu senzație complet nouă și un nou mod de rezolvare a problemelor.

Când ne ridicăm la acest nivel și începem să simțim că întreaga natură, inclusiv noi, este un întreg comun, ne vom raporta corect la natură și ne vom rezolva corect problemele. Apoi vom începe să emitem decizii de gestionare complet noi, instrucțiuni noi și vor urmări un scop complet diferit. Scopul este doar de a ne integra și mai mult.

La acest nou nivel, unim din ce în ce mai mult toate elementele naturii în conștiința noastră, astfel încât aceasta să devină din ce în ce mai integrală, incluzând, cât mai larg posibil, întreaga natură și, cât mai aproape posibil, întreaga umanitate. Astfel, egoismul care se manifestă din ce în mai mult nu ne împarte în niciuna dintre manifestările sale, ci, dimpotrivă, ne obligă să ne unim deasupra lui.

În noua percepție a realității, există 125 de pași de interacțiuni din ce în ce mai integrale.

KabTV „Știința managementului”

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed