Tranziție rapidă la schimbare

Întrebare: Pentru a introduce metoda de conectare, trebuie să implementați mai multe sfaturi practice. În primul rând, utilizați mass-media. Aceasta este etapa instructivă și educativă.

Vedem cum mass-media de azi influențează și modelează opinia publică. Prin urmare, este posibil să se schimbe percepția publică prin publicitatea constantă că totul depinde de unitatea oamenilor. Atunci această valoare va fi mai importantă decât orice calități personale ale unui individ.

În al doilea rând, deschiderea – și aceasta există deja astăzi – de centre de cercetare pentru studierea unificării omenirii.

În al treilea rând, creșterea copiilor în școli. Într-adevăr, astăzi sunt pedate doar cunoștințe, nu educație.

De asemenea, este necesar să se dezvolte programe de formare specifice pentru șomeri, deținuți, persoane care trăiesc singure și alte segmente ale populației.

Cât credeți că ar dura implementarea tuturor acestor lucruri? Și cât timp va dura pentru a învăța noi abilități de comunicare între oameni?

Răspuns: Dacă oamenii văd acest lucru ca o necesitate urgentă, colectivă, pentru umanitate, care se confruntă practic cu amenințarea distrugerii, atunci acest lucru va fi realizat foarte repede și acceptat în cea mai scurtă perioadă de timp. Pot fi ore, zile sau săptămâni. Totul depinde de cât de clar devine oamenilor că o soartă teribilă se află peste ei.

Întrebare: Va fi suferința catalizatorul acestui proces?

Răspuns: Fără îndoială! Doar asta! Omul este egoist. Dacă se simte bine, nu va ridica un deget. Și este nevoie de energie pentru a ridica un deget.

Observație: Dar omul vrea să se îmbunătățească.

Răspunsul meu: În funcție de locul unde este mai bine: „Înțeleg ce este mai bine? Sunt sigur de asta? Nu, mă voi uita la alții pentru moment. ”

Din păcate, acest lucru nu va funcționa într-un mod pozitiv. Vedem că omul este obișnuit să se întindă pe canapea. Și doar dacă este abordat de cineva cu un băț, el sare în sus.

Întrebare: Este încă posibil să se ajungă la schimbări pozitive în psihologia umană în ceea ce privește relațiile cu alți oameni?

Răspuns: Sper că da. Cel puțin un astfel de exemplu ar trebui dat umanității. Lucrez în această direcție cât mai mult posibil. Adevărat, nu sunt angajat în diseminarea Cabalei în rândul maselor largi, dar predau Cabala ca metodă de corectare a anumitor indivizi speciali care au o predispoziție internă pentru aceasta. Sper că în acest fel va fi posibilă educarea adevăraților profesori ai generației. Iar acea generație prinde contur deja.

Întrebare: Știu că cei care studiază Cabala nu sunt angajați în prezicerea viitorului. Totuși, ați putea specifica un interval de timp pentru când va putea poporul Israel să devină un canal? Cât poate dura?

Răspuns: Cred că acest lucru se va întâmpla în următorii câțiva ani. Acest lucru va necesita o oarecare presiune de sus, dar, în principiu, oamenii pot înțelege acest lucru foarte repede. Toate condițiile pentru aceasta există astăzi.

Prin urmare, vizitați site-ul nostru web și încercați să vă însuşiţi materialele. Această știință vă va fi cu siguranță utilă oriunde și oricând și nu vă veți scăpa de ea. Corectarea lumii este scopul întregii omeniri. Și în primul rând, obiectivul nostru.

Din „Analiza sistematică a dezvoltării poporului Israel” de la KabTV, 09.12.19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: