Tratează lumea cu înțelegere și iubire

Comentariu: Spuneţi că principala forță a egoismului este mândria.

Răspunsul meu: Da, dar este învinsă treptat de-a lungul tuturor gradelor.

Imaginează-ți că trebuie să-i iubeşti din adâncul inimii pe toți oamenii pe care îi displaci cel mai mult, în timp ce ești la gradul actual. Apoi ţi se vor dezvălui niveluri egoiste și mai mari.

Adică, la fiecare grad o persoană trebuie să ajungă la o stare în care tratează lumea cu înțelegere și iubire. Își dă seama de gradul său interior și merge mai departe. Și imediat i se dezvăluie o atitudine negativă și mai mare față de lume și prin urmare față de Creator.

Creatorul, în calitate de Creator al lumii, ne arată lumea pe care El a creat-o și spune: „Dacă ești pe deplin de acord cu aceasta, atunci, în măsura aprobării și iubirii tale pentru ceea ce am făcut, poți fi lângă Mine.”

Și cui îi place lumea asta, ca să nu mai vorbim de cea spirituală? Toate lumile spirituale sunt dezvăluite ca BYA de Tuma, adică lumi necurate, malefice în care ne apar în fața noastră imagini teribile ale nedreptății cu privire la egoismul uman. Trebuie să te ridici deasupra lor și să vezi exact imaginea opusă.

Aici este necesar să-ți reconstruiești viziunea asupra lumii în prezent, nu o viziune mentală asupra lumi unde compun această imagine în interiorul meu, ci una în care văd clar imagini ale lumii din jurul meu, care îmi sunt dezvăluite pe ecranul meu interior.

KabTV „Am primit un apel. Mândria” 30.06.12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: