Ultimul pas este în față

537Întrebare: O profeție funcționează singură sau avem nevoie de oameni care să o susțină și să o explice? Este posibil să apelăm la profeție și să aflăm ce se va întâmpla? Cum funcționează acest sistem?

Răspuns: Nu pot spune cum funcționează acest sistem. Cu toate acestea, faptul este că principiile generale ale lumii spirituale, legile ei, sunt explicate în cărțile cabaliste. Le-am descris, cel puțin, pe toate și de mulți ani predau cursuri pe aceste teme, în fiecare zi. Deci, nu am nimic de adăugat aici.

În ceea ce privește viitorul, în principiu, este deja posibil să vorbim despre asta în vremurile noastre, deoarece suntem la sfârșitul zilelor, la sfârșitul vremurilor. Cred că nici aici nu este nimic special de adăugat.

Este doar o întrebare despre cum să ne ridicăm până la ultimul nivel: fie prin forțe bune, pe care trebuie să le dezvoltăm și să le invocăm și să le chemăm din natură, fie prin forțe rele. Dacă nu invocăm forțe bune, atunci forțele malefice, egoiste, ne vor împinge către aceasta „printr-un băț spre fericire”, așa cum se spune.

Întrebare: Înseamnă că omenirea se confruntă cu ultimul nivel?

Răspuns: În general, da. Se compune din mai multe etape: pregătire, acțiune, apoi primire, conștientizare și simțire. Acum suntem în perioada de pregătire.

KabTV „Kabbalah Express” 13.06.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed