Un apel de sus

527.03Rabash, „Cu privire la Yenika [Alăptarea] și Ibur [Impregnarea]”: Cu toate acestea, cu adevărat, omul trebuie să creadă că dorința lui de a începe să lucreze pentru Creator în anularea sinelui său este o chemare de sus, pentru că asta nu se află în înțelepciunea omului. Adică, dacă omul are o dorință de avansare spirituală, aceasta vine de la Creator. Nu este produsă de propria lui înțelepciune.

Dovada acestui lucru este că, în timpul acestei chemări, toate întrebările pe care le-a avut înainte de a fi chemat de sus — avea multe întrebări și de fiecare dată a vrut să facă ceva pentru a dărui – corpul rezistă și nu a putut înțelege dacă există vreun om din lume care ar putea să-și anuleze sinele în fața Creatorului și să nu-și facă deloc griji pentru propriul beneficiu. I-a fost mereu teamă dacă se poate sau nu anula în fața Creatorului.

Dar acum vede că toate gândurile și îndoielile au dispărut complet și ar simți o mare plăcere dacă s-ar putea anula în fața Creatorului.

Să nu vă fie frică de nimic. Bazându-ne pe grup putem depăși cu ușurință toate îndoielile și ajungem într-o stare în care pur și simplu mergem cu ochii închiși. Nu avem nevoie de întrebări, răspunsuri, nimic. Vrem doar să fim în calitatea dăruirii. Și, prin urmare, dorim să o obținem mai presus de orice îndoială.

Din Convenția internațională „Să ne ridicăm deasupra noastră” 1/7/22, „Anularea în fața prietenilor” Lecția 2

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: