Un bastard să nu intre în obştea Domnului

Tora, Deuteronomul 23.2..3: Fiul femeii desfrănate să nu intre în obştea Domnului; Amonitul şi Moabitul să nu intre în obştea Domnului; nici al zecelea neam al lor în veci să nu intre în obştea Domnului.

Omul nu va putea niciodată să facă o corectare care nu este îndreptată către integrarea sufletului comun. Aşa cum a existat un suflet comun şi un Masah pentru toate dorinţele şi fiecare dorință avea propriul Masah, din nou trebuie să coincidă şi să se reconecteze exact în acelaşi sistem.

Dacă apare un bastard, fiul femeii desfrânate, asta înseamnă un Masah greşit pentru o dorinţă greşită şi atunci apare un conflict în întregul sistem care duce la o boală canceroasă, la fel ca în lumea noastră, pentru că asta trebuie corectat.

Un „bastard” este cel care este născut din folosirea incorectă a dorinţei (Malhut) şi a ecranului (Masah), pentru că intenţia – fiind în principiu direcţionată către dăruire – nu a fost selectată precis pentru Malhut-ul ei. În acest caz, este doar un detaliu distorsionat al sufletului comun.

Acest fenomen nu se vede doar la nivelul uman, ci şi la cel inanimat şi vegetal.

Din emisiunea de pe Kab V „Secretele Cărţii Eterne” din 10.10.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed