Un drum lung de întâlnire cu Cabala

527.06Întrebare: Se știe că atunci când șaptezeci de traducători traduceau Tora în greacă, au existat o mulțime de confuzii. S-au făcut intenționat?

Răspuns: Da, acest lucru a fost făcut intenționat, astfel încât omenirea să intre în confuzie cu adevărat până la punctul în care își va ridica mâinile și va spune: „Asta este, nu înțelegem nimic, nu știm nimic, nu știm cum să facem ceva. Nu avem viitor, suntem dezamăgiți de propriile noastre abilități și suntem de acord să ascultăm ”.

Acest lucru a continuat de mii de ani. La urma urmei, dăruirea Torei a avut loc acum 3.500 de ani. Ne apropiem de această stare astăzi, când dezamăgirea începe să se manifeste în umanitate.

Această realizează încet că se află într-un punct mort, că nu poate face nimic, că nu se poate ridica pe sine. Această stare este cea mai bună, deoarece acum începem, în sfârșit, să ascultăm sursa care este dezvăluită în acest moment în lume, Cabala. A fost ascunsă intenționat. Și acum, când se dezvăluie, suntem gata să ascultăm ce spune.

Aici începe contactul dintre om și metoda înălțării spirituale. Toate etapele preliminare, toate mileniile prin care am trecut, generație după generație, au fost pur și simplu ceva necesar.

A trebuit să ne dezvoltăm în acest fel pentru a parcurge toate aceste stări în dorința noastră de a face ceva de unii singuri, de a recrea lumea, de a ne reface, de a face tot felul de revoluții sociale, tehnice și tehnologice și de a fi gata să acceptăm ceea ce spune Cabala.

KabTV „Puterea cărții Zohar” # 12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: