Unde incepe spiritualitatea

Cautarea spirituala a unei persoane va fi incununata de succes doar daca va fi facuta prin conectarea Kelim-urilor sparte. Noi ne aflam in aceasta lume cu lumile  BYA de mai sus. Mai sus inca este Malchut  a Lumii Atzilut, numita ansamblul lui Israel. Acesta este locul unitatii dintre aceia care aspira direct la Creator.  O persoana trebuie sa urce din aceasta lume la lumile BYA, acolo unde este revelata spargerea si la Malchut a Lumii Atzilut, dorind sa se uneasca cu ceilalti ca inainte, pentru a-l revela pe Creator in cadrul conectarii comune.

Altfel, ar fi imposibil sa ridicam cererile noastre mai sus la Zeir Anpin si Bina. Nu exista alta oportunitate pentru a face munca spirituala. In starea mea actuala, sunt departat de spiritualitate si nu am nici o relatie cu aceasta pentru ca eu nu am revelat inca dorinta in care pot revela lumea spirituala. Trebuie mai intai sa ma indrept catre dorinta corecta. In intreaga realitate este vorba doar despre importanta dorintei si forma pe care ea o imbraca. Dorinta poate fi materiala (egoista) sau spirituala.

Problema spirituala se refera la daruire si este exprimata in conectarea dintre prieteni, dintre aceia care au scantei de aspiratie catre daruire. In primul rand ei vor revela problema spargerii dintre ei, inclinatia rea, pe care apoi le vor corecta prin forta Luminii  care se ascunde in interiorul Kelim-urilor  sparte, in  spargerea atitudinii dintre ei.

Totul incepe doar dupa ce gasim conectarea dintre noi. Aceasta este singura cale prin care ne putem ridica spre materia spirituala. Ea nu este prezenta separat in fiecare persoana. Ea consta in initiala conectare negativa dintre noi, in inclinatia rea pe care o descoperim si incepem sa o corectam. De aici incepe calea spirituala.

Din partea 1 Lectia zilnica de Cabala 26.09.2010, Toata lumea l-a ajutat pe prietenul sau

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: