Unde putem găsi brevetul către plăcerea eterna?

Întrebare: Are Cabala un brevet pentru modul de a găsi bucurie?

Răspuns: Lumea noastră ne permite să ne bucurăm tot mai puțin și mai puțin, în ciuda faptului că facem eforturi enorme: publicitate, TV, tot felul de trucuri, sport, agrement, și turism. O persoană face tot ce poate pentru a găsi bucurie. Și nimic. Totul dispare și dispare foarte repede. În trecut o persoană era fericită cu o bucată de carne sau brânză și unele legume. Astăzi intri într-un supermarket și există așa o abundență că nu știi ce să alegi, și totuși oameni și-au pierdut gustul în viață.

Înțelepciunea Cabalei este înțelepciunea de a primi, a plăcerii și a sațietății. Ea explorează natura lumii noastre, dorința de a ne bucura, și învață o persoană cum să facă aceasta în mod corect.

De ce este înțelepciunea Cabalei considerată un studiu secret care este ascuns de oameni? Pentru că oamenii au trebuit să îndure o mare istorie multi-milenară în scopul de a afla că ei nu pot găsi bucurie în cadrul naturii noastre, în timp ce la nivelul următor, nivelurile de natura spirituală, ele pot fi umplute cu o plăcere superioară veșnică.

Acest sentiment al eternității este sentimentul de plăcere eternă, de mișcare perpetuă într-un suport foarte mare de iubire, înțelegere, conținut și revelație. Aceasta se numește lumea de sus, lumea viitoare, Grădina Edenului. Spre aceasta ne conduce înțelepciunea Cabalei și totul se deschide pentru noi.

Întrebare: Trebuie o persoană să facă exerciții speciale sau meditații pentru a obține aceasta?

Răspuns: Nu. Nu este nevoie să se roage sau să mediteze, trebuie doar să studieze cel puțin două sau trei ore, de câteva ori pe săptămână. Puteți face aceasta în fiecare zi. Am deschis Centrul de Educație Bnei Baruch Kabbalah.

In plus față de studiu, avem, de asemenea convenții în diferite părți ale lumii, din America de Sud , America de Nord, Europa, Rusia, și alte țări. Toată lumea este invitată la aceste convenții, inclusiv cei care tocmai au început să studieze.

Cel mai important este studiul interacțiunii reciproce corecte dintre oameni, deoarece acest lucru este modul în care încep să înțeleagă modul în care este construit sistemul de conexiuni din lumea superioară. Este în opoziție cu sistemul nostru, și împinge oamenii să se apropie unul de altul. De fapt, în conexiunea dintre noi vom găsi intrarea în lumea de sus.

Din Lecția zilnică de Cabala 9/20/15

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed