Unitatea: Un dom împotriva rachetelor

Ziua de Reamintire a Holocaustului și Ziua Independenței au avut loc recent în Israel, în timp ce țara a fost sub atacuri cu rachete din Gaza, ceea ce înseamnă că, Creatorul ne-a dat o oportunitate să ne întoarcem spre El și să trezim milă de Sus. Dacă atribuim toată realitatea Creatorului și pentru a corecta lumea, noi trebuie să încercăm să vedem procesul corecției în tot ceea ce se întâmplă. Noi, cu siguranță, ne gândim la corecție ca fiind o viață bună pe nivelul fizic, la bunăstarea corporală, însă în esență corecția aparține sufletului.

Dacă noi înțelegem că, corecția ar trebui să aibă loc în sufletele noastre, conectându-ne cu Creatorul, noi vom înțelege ce înseamnă fiecare rachetă care cade asupra noastră, ce trebuie să trezească în noi și cine o trimite. Nu este niciun eveniment care nu este trimis de Sus, cu un scop specific, fiindcă totul este verificat până la cel mai mic detaliu și conectat la sistemul forțelor.

Nu sunt coincidențe în lumea noastră. Noi trebuie doar să înțelegem ce trebuie să facem pentru a corecta această formă de relație cu Creatorul, iar noi avem oportunități mari pentru asta. Haideți să nu stăm pur și simplu și să așteptăm. Haideți să ne întărim munca noastră asupra conexiunii, pentru a trezi milă de Sus, de la forța superioară. Ea ne va avansa pe noi și întreaga umanitate, dar nu prin asemenea forțe negative și judecați, ci prin bunătate și milă.

Haideți să cerem Creatorului asta și eu sunt sigur că putem să influențăm situația. Singura cale pentru a rezolva această stare este conexiunea mai mare dintre poporul Israel. Noi putem corecta totul prin conexiunea noastră. Nu este nicio altă cale; lumea nu ne va lăsa să rezolvăm această problemă prin forță, deoarece devine tot mai anti-semită. Lumea doar se va bucura de problemele noastre.

Prin urmare, noi trebuie să corectăm atitudinea față de lume și atitudinea ei față de noi. Corecția este posibilă doar prin împlinirea misiunii noastre în ceea ce privește lumea, adică unificarea poporului Israel în modul în care ne învață Înțelepciunea Cabala. Conexiunea noastră va cauza conexiunea lumii. Noi nu trebuie să chemăm lumea să se conecteze și să perceapă Israelul în același mod ca pe toate celelalte țări.

Nu se va întâmpla niciodată! Prin urmare, nu are rost să chemăm întreaga lume pentru a elimina anti-semitismul, fiindcă nu va dispărea niciodată, ci doar va crește. Noi trebuie să corectăm toată negativitatea numai prin munca noastră interioară, între cei din poporul lui Israel, adică prin conexiunea noastră. Prin conexiunea noastră, lumina va veni la lume, adică să devenim „lumină pentru națiuni”, ceea ce poporul Israel ar trebui să devină. 1

Din partea a 2-a a lecției zilnice de Cabala 5/5/19, Scrierile lui Rabash Vol.1, articolul 5, „Ce ne oferă regula „Iubește-ți prietenul ca pe tine însuți””

1 Minutul 46:55

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed