Unități subtile de măsurare a gândirii

Toți viruși sunt rezultatul gândurilor noastre rele. Dar nu există instrumente capabile să măsoare această conexiune, deoarece este mai sus decât percepția materială obișnuită.

Există multe laboratoare și multe studii care încearcă să înțeleagă legătura dintre spiritual și material, dar acest lucru este imposibil. Gândurile noastre, bune sau rele, aparțin nivelului uman, deoarece se bazează pe egoismul nostru, pe principiul răului.

Spune-mi, ce dispozitiv poate fi folosit pentru a măsura egoismul unei persoane și unde ar trebui să fie conectat? Desigur, nu la corpul material deoarece acesta este doar o mașină biologică care execută ordine. La inimă? Dar inima este doar o pompă care poate fi înlocuită cu una artificială. Poate la creier? De asemenea, nu.

De unde pot fi extrase gândurile unei persoane pentru a le trece prin dispozitiv și a vedea care sunt gândurile bune și care nu sunt și care trebuie corectate? Este posibil? Puteți construi o cardiogramă, puteți măsura frecvențele, procesele electrice în corp, dar este imposibil să le evaluați esența. La urma urmei, nu aparține materiei. Prin urmare, știința nu este capabilă să abordeze acest lucru.

În calitate de student, am avut cursuri la Human Brain Institute din Sankt Petersburg. Apoi am auzit de la șeful departamentului, care era un om de știință renumit, că nu știm unde sunt gândurile și dorințele unei persoane.

Oamenii de știință încearcă să urmărească această conexiune, dar aceasta duce din creier într-o sferă pe care nu suntem capabili să o percepem. Acolo, în afara omului, sunt toate gândurile și dorințele noastre. Creierul uman este un modem care conectează spațiul spiritual, unde toate gândurile noastre se înalță, cu senzațiile umane.

În lumea noastră, este obișnuit să identificăm o persoană cu corpul său animal. Dar, studiind Cabala, construim un Parțuf spiritual, urcăm spre credința mai presus de cunoaștere. Nu mai este material. Știința Cabala leagă o persoană de adevărata sa esență ca și cum ar separa-o de corpul material și o va atașa la suflet. Prin urmare, lumea fizică dispare din senzațiile noastre, deoarece este imaginară.

Când vom ajunge la o astfel de legătură între noi încât să începem să dezvăluim fenomene spirituale, atunci vom deschide cartea „Studiul celor zece Sfirot” și vom putea să simțim tot ceea ce este scris acolo și să o citim așa cum un muzician citește o partitura muzicală.

Din KabTV „Întâlnirea cu scriitorii”, 15/10/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: