Urează Creatorului un an bun!

În primul rând, trebuie să apăs „ Delete” la toate acuzațiile mele împotriva prietenilor, pentru că nu ei au acționat rău față de mine, ci Creatorul. În locul prietenilor mei, trebuie să-l văd pe Creator care se ascunde în spatele lor și mă tachinează intenționat.

Creatorul stă în spatele fiecărui prieten, încurajându-l să facă ceva ce eu condamn. Prin urmare, îmi șterg toate acuzațiile împotriva prietenilor mei și văd doar Creatorul care i-a împins la aceste acțiuni.

Și, prin urmare, îmi cer scuze prietenilor mei pentru că am crezut că sunt răi. Nu au fost ei deloc, ci Creatorul care a trezit înclinația rea din ei și a făcut totul.

Dar nu am acuzații nici împotriva Creatorului pentru că „nu este altcineva în afară de El, care este bun și face bine”. Dacă mă simt rău, indică faptul că în interiorul meu transform tot binele Lui în rău.

Eu sunt acum în lumea infinitului, în Grădina Edenului (paradis), și tu de asemenea! De ce pe pământ simțim iadul în loc de paradis? Este pentru că percepem acest paradis în Kelim-ul nostru corupt. Cum le pot remedia? Creatorul mi-a dat ocazia să mă verific în relația cu prietenii mei. Dacă îi iubesc, atunci mi-am corectat atitudinea față de aproapele meu.

Cerem Creatorului să ne ajute să realizăm o bună unitate între noi pentru a-I aduce mulțumire. Vrem să-I urăm un an bun! Un an bun înseamnă că am făcut o schimbare bună, adică am pregătit un loc în care Creatorul să se reveleze pentru a ne exprima iubirea și unitatea. Așa că îi urăm Creatorului: „ Un an bun!”

Încercați să-i urați Creatorului un an bun prin intermediul conexiunii voastre. Și apoi El va fi revelat în Rosh HaShanah ca regele care a făcut toate acestea. Noi suntem creațiile Lui, iar El ne unește și se bucură în noi.

Din prima parte a lecției zilnice de Cabala 17/9/20, „Ce este pregătirea pentru Selichot (iertare)”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: