Va fi mai ușor

La Convenția care tocmai a trecut, am revelat faptul că nu mă pot uni cu ceilalți, nu mă pot anula și nici măcar nu sunt în stare să mă apropi de cineva! Ce trebuie să fac, daca asta este natura mea?

Pentru asta există o metodă, numită Lumina Superioară. Această Lumină este conținută în interiorul grupului, dar este ascunsă de noi și nu o vedem. Este de asemenea locul în care se află Creatorul, calitatea dăruirii. Atunci, cum trezim influența lui asupra noastră?

Dacă începi să studiezi sursele primare autentice în grup, Cartea Zohar sau Talmud Eser Sefirot, atunci asta îți permite să atragi Lumina și să o trezești din interior. De ce? Pentru că atunci când citești aceste cărți, citești despre stările interioare și de aceea le aduci mai aproape, le trezești și le atragi asupra ta.

Trezești asupra ta influența acestei lumi interioare, ascunse și ea strălucește pentru tine. Gradual, aceasta te corectează, permițându-ți să te conectezi cu ceilalți și apoi ura, repulsia și separarea dispar. Începi să înțelegi importanța aceste unități și dorești ca ea să devină realitate. Și, deodată, există un anumit click – prima ta conexiune cu ceilalți.

Dacă îți imaginezi nivelul acestei unități sub forma unei scale (de la 0 la 125 de nivele) atunci înseamnă că te-ai mișcat de la 0 la 1. Și asta este fundația!

La Convenție am simțit acest punct de zero, faptul că suntem incapabili să intrăm în unitate unul cu celălalt. Acum, avem un scop în fața noastră – să cerem Luminii care Reformează, cu ajutorul studiului și intenției corecte.

Momentul în care obții primul nivel al unității, devi fiul lumii care vine (Ben Olam HaBa). Înțelegi și simți ce este asta. Începi să-ți faci ușor drum în jurul ei și deja primești prima impresia a lumii spirituale.

Dupa asta, lucrurile vor deveni mai ușoare. Cel mai important lucru este prima revoluție! Toate celelalte nivele vor deveni pur și simplu din ce  în ce mai mari. Desigur, diferența dintre ele este foarte mare. Dar nimic nu se compară ca  intrarea în primul grad. Asta pentru că, atunci când se  întâmplă, tu pur și simplu comuți din lumea noastră în lumea spirituală. Și asta este o realizare fundamentală.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: