Vă mulțumesc pentru toate reacțiile voastre

Sunt recunoscător tuturor celor care îmi critică articolele pentru răspunsurile lor. Dacă cuvintele mele îi rănesc, atunci avem deja o legătură. Deși această conexiune este negativă și nu ne înțelegem încă, recunosc că fiecare își poate avea propria opinie. Să aflăm doar adevărul.

Nu este important să câștigi un argument dovedind cine are dreptate și cine greșește. Vrem să aflăm care este adevărul, nu din punctul de vedere al fiecăruia, ci din partea naturii.

Adevărul nu este ceva care pare corect unei persoane din cauza felului în care a crescut, a viziunii sale asupra lumii. Nu contează ce gândim, ci unde se află și ce s-ar putea întâmpla aici. La urma urmei, suntem într-o situație periculoasă în țară, în lume, pe tot globul, acoperit de o pandemie globală.

Astăzi toate problemele sunt comune pe tot globul. Așadar, haideți să aflăm ce sunt ele mai degrabă decât să ne dăm seama cine are mai multă dreptate și cine are mai puțină valoare în ceea ce privește percepțiile lor subiective și bagajele din trecut.

Să continuăm și, în loc să ne certăm și să ne incriminăm, să rămânem la un principiu rezonabil simplu, cât mai neutru posibil, fără interferențe personale, ci ca oameni de știință care apreciază faptele.

Există păreri diferite în stânga și în dreapta, dar dacă păstrăm o linie neutră, de mijloc, atunci aceasta este calea care duce la adevăr. Să ne bazăm doar pe faptele care apar în natură, nu pe ceea ce este prezentat fiecăruia, în funcție de starea lor de spirit, de educație etc.

Să ne ridicăm deasupra tuturor diferențelor umane și să privim situația de sus. Atunci vom vedea probabil cu ce ne confruntăm, vom deschide o nouă viziune și vom înțelege pentru ce stări noi ar trebui să ne străduim. Lucrul principal este să dezvăluie adevărul.

Din prima parte a lecției zilnice de Cabala 14/10/20, „Bereșit“

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: