Va veni sfârșitul lumii?

629.4Comentariu: Igor a scris un comentariu despre unul dintre videoclipurile tale despre ultima generație: „Ai venit cu o denumire teribilă, ultima generație. Dar îmi place acest nume. Da, suntem ultima generație pentru că se apropie sfârșitul lumii. Și mă bucur de asta.”

Răspunsul meu: Nu știu ce își imaginează el ca fiind sfârșitul lumii. Eu înfățișez sfârșitul lumii noastre.

Ultima generație este ultima generație a egoismului, ultima care există în acest egoism, în această relație teribilă dintre oameni etc. Și atunci va veni următoarea generație. Nu este ultima; este prima generație a lumii noi.

Suntem încă ultima generație. Trebuie să recunoaștem răul tuturor stărilor noastre trecute și să jurăm pur și simplu că nu îl vom mai folosi niciodată.

Întrebare: Această generație ar trebui să realizeze răul egoismului?

Răspuns: Da. Atât de mult încât nu se va mai întoarce la el, astfel încât această impresie din recunoașterea răului va rămâne în ea și va servi drept suport corect, solul pentru germinarea unei noi generații.

Întrebare: Care este munca dvs.? Să faceţi oamenii să înțeleagă și să accepte acest lucru?

Răspuns: Să-i informez că suntem egoiști, că trebuie să ne ridicăm deasupra egoismului, că trebuie să luăm forța pozitivă a naturii ca bază a existenței noastre și nu răul, nu forța negativă a naturii. Și, astfel, să avanseze.

Întrebare: Când astfel de oameni pun întrebări, este clar către ce tind, că va exista o apocalipsă, sfârșitul lumii, care este scris în multe cărți sfinte. Ce înseamnă aceasta? Ce este sfârșitul lumii?

Răspuns: Sfârșitul lumii înseamnă sfârșitul existenței noastre egoiste.

Natura este eternă, nimic nu se termină, nu vom dispărea. Vom crește totuși iar și iar. Deci, nu ne amenință nimic. Dimpotrivă, vom fi nevoiți să ne întoarcem la aceste stări din nou și din nou, pentru a trage concluzia corectă și a trăi corect.

Din KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 3/15/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed