Vezi Lumea în schimbare

423.02Întrebare: Ai spus că totul este în mine și pentru a schimba ceva în lumea exterioară, trebuie să schimb ceva în mine. Ce înseamnă „schimbarea în mine”? Ar trebui să mă schimb eu sau atitudinea mea față de ceilalți? La urma urmei, nu sunt singur aici.

Răspuns: Totuși, dorințele sunt ale voastre și le puteți schimba fie în raport cu voi înșivă, fie în raport cu natura minerală, vegetală, animală și cu oamenii, și toate în raport cu Creatorul. Adică tu alegi ce fel de dorință vrei să folosești și cu ce vrei să relaționezi.

Dacă vrei să-ți folosești toate dorințele cu intenția corectă, cu o atitudine bună față de toată lumea, începând cu lumea minerală, cu ecologia, cu ceea ce astăzi numim mineral, vegetal și animal și, cu atât mai mult, cu oamenii, atunci schimbi lumea.

Conform dorințelor tale, începi să fii atent la natura generală. Simți în ea marea sa forță, Creatorul și îi ceri să înceapă să-și schimbe atitudinea față de lume la cererea ta, după voia ta. În acest fel, poți observa cum lumea se schimbă cu adevărat.

KabTV  „Stări spirituale”, 21.05.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: