Viața bazată pe egoism

115.06Dezvoltarea multifațetată a egoismului a dus la faptul că distruge din noi simultan sentimentul familiei, relația dintre copii și părinți, natura noastră, artele, știința și întreaga cultură în general.

Nu funcționează doar în economie. Funcționează în orice! Ca rezultat, ego-ul ne distruge structura familială, publică, statală, politică și socială. Dar tot trebuie să acționăm. Aici lucrează mai mult de un singur factor. Întreaga noastră viață este construită pe egoism și trebuie să schimbăm toate acestea.

Suntem atât de egoiști încât nu ne pasă de nimic, nici de faptul că familiile se prăbușesc sau de atmosfera socială teribilă; nimic nu contează pentru noi. Când vine vorba de buzunarul nostru, de economie, atunci credem că a venit criza. Cu toate acestea, suntem obișnuiți cu faptul că înainte de asta „am tratat pe toată lumea ca pe un câine și toți ceilalți m-au tratat la fel. Este în regulă, totul este în regulă.”

Acest lucru arată cât de mult ne-au condus criza și dezvoltarea noastră în general la o stare atât de joasă: nu-mi pasă, mă retrag acasă, nu am nevoie de soție, nu am nevoie de copii, pot comanda totul pentru mine, mă servesc cu ușurință și asta este tot; Nu dau doi bani pe întraga lume.

KabTV „Am primit un apel, Cum să facem o revoluție” 04.02.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: