Viața este un cântec pentru întreaga lume

944Oamenii de știință încearcă să înțeleagă cum cântatul afectează starea corpului și a sufletului nostru. S-a observat că atunci când cineva cântă sau ascultă muzică, tensiunea arterială și nivelul hormonilor din sânge se pot schimba. Care este secretul cântecului care poate vindeca o persoană?

Ideea este că muzica nu pune presiune violentă asupra noastră. Nu o simțim ca pe voința altcuiva care dorește să ne supună, ci ne conectăm cu ea și vrem să înotăm împreună cu melodia. Cântecul găsește un răspuns în sufletul nostru, în experiențele noastre interioare, în aspirațiile inimii.

Prin urmare, cu toții iubim cântecele. Cântatul exista chiar înainte ca oamenii să înceapă să vorbească. Cântă și animalele și păsările. Cântecele pot exprima mult mai multe gânduri, dorințe, speranțe și aspirații pentru care nu există cuvinte și evocă un răspuns mult mai corect și mai bun în inimile oamenilor care mă vor înțelege și vor fi de acord. Cântecul este un limbaj special de comunicare blând și amabil.

Un cântec este capabil să genereze o lume întreagă de senzații în noi, deoarece provine din adâncul inimii, din aspirațiile cele mai interioare. Nu pot cânta cu ceea ce nu sunt total de acord, nu pot să o fac. Puteți spune cuvinte false, dar nu le veți putea cânta.

Oamenilor le place să cânte împreună pentru că duce la conectarea inimilor, la o experiență comună despre care cântă cântecul, la speranțe comune pentru prezent și viitor, la amintiri din trecut și la o istorie comună. Piesa poate include un ocean de sentimente și speranțe ale întregii națiuni sau chiar ale întregii lumi.

Cântatul oferă omului o forță suplimentară care nu era în el înainte de a începe să cânte. Cântatul poate fi chiar fără cuvinte și va răsuna în inimile altora. Toată lumea își va prezenta cuvintele în spatele acestei melodii.

În tradiția multor națiuni, există cântarea corală, polifonia, care evocă sentimentul unei legături speciale între oameni, o putere specială care este mai mare decât noi. Această forță apare din îmbinarea inimilor în cântec, dorințe comune, dezamăgiri și speranțe, adică o viață comună.

Prin urmare, există o piesă atât de înaltă precum„ Cântarea Cântărilor”. Cântatul este cel mai puternic apel care este posibil de la o persoană la alta și de la o persoană la Creator.

De fapt, o persoană cântă tot timpul adresându-se Creatorului. Orice experiență a unei persoane în fiecare moment al existenței sale este un cântec adresat forței superioare.

Dacă toți oamenii din Israel ar cânta împreună, ar îmbunătăți relațiile noastre între noi și ar îmbunătăți starea țării. Să stăm toți împreună și să cântăm: „Ce frumos și plăcut este să stăm împreună ca frații”. La urma urmei, doar atunci când stăm împreună ca frați ne putem simți bine și plăcut. Acest cânt în sine va fi deja o astfel de schimbare pe lângă care nu ar fi nevoie de nimic.

Dacă vrem să schimbăm țara noastră, oamenii noștri și întreaga lume în bine, atunci să ne așezăm și să cântăm despre cât de bine și plăcut este să fim împreună. Acest lucru ne poate schimba destinul.

Cum altfel o putem influența? Am făcut atât de multe pentru a corecta, dar singura modalitate este să ne unim. Dacă vorbim despre cum să realizăm unitatea și să ne întoarcem către forța superioară, cum să existăm împreună și să răspândim puterea dăruirii și a iubirii născute din această unitate către întreaga omenire, atunci aceasta în sine este o binecuvântare de sus. Întreaga lume ar accepta această putere și s-ar uni într-o singură inimă.

KabTV „Uită-te din interior”, 21/03/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed