Viață nouă 1292 – Cum să reduci stresul și anxietatea?

Viață nouă 1292 – Cum să reduci stresul și anxietatea?
Dr. Michael Laitman în conversaţie cu Oren Levi şi Tal Mandelbaum ben Moshe

Experimentăm stresul și anxietatea datorită atitudinilor noastre egoiste față de ceilalți și nu din cauza unor factori externi de acasă sau de la serviciu. Credem că suntem stresați din cauza problemelor legate de bani, sănătate, muncă și casă, toate acestea fiind toate exacerbate de Covid în ultimele luni. Rezistăm la ceea ce se întâmplă și ne îngrijorăm și dorim să controlăm viitorul, astfel încât acesta să fie mai puțin incert. Adevărul este că nu noi suntem responsabili.

Ȋnţelepciunea Cabala ne învață că toate aceste probleme vin de la Mama Natură, astfel încât vom învăța să renunțăm la credința noastră că putem controla viitorul și, în schimb, vom atribui problemele cu care ne confruntăm conducerii binevoitoare a forţei superioare.

Trebuie să ne schimbăm activ abordarea față de oamenii din viața noastră, astfel încât să fim mai prietenoși cu ei, în același mod în care toate acțiunile naturii față de noi sunt prietenoase și bune. Trebuie să alegem în mod conștient să acceptăm și să curgem cu providența forței superioare în același mod în care o fac nivelurile mineral, vegetal și animal ale naturii. La fel ca un bebeluș îngrijit de mama sa, trebuie să avem încredere, să învățăm și să creștem în brațele ei iubitoare. În acest fel ne liniștim și devenim parteneri într-o relație reciprocă bazată pe iubire, în cadrul unui sistem integral.

[276071]
Din emisiunea de pe KabTV “ Viață nouă 1292 – Cum să reduci stresul și anxietatea?” 27.12.2020

 VideoPlay Now | Download  AudioPlay Now | Download

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: