Viață nouă #5 – Conexiunea reciprocă

Viață nouă #5 – Conexiunea reciprocă

Dr. Michael Laitman în dialog cu Oren Levi

Intrăm într-o lume nouă în care trebuie să învățăm să trăim în garanție reciprocă și să ne iubim unul cu altul, atât personal, cât și global. Umanitatea este în criză în ceea ce privește viața de familie, economia, educația, ocuparea forței de muncă, ecologia, depresie și dependența.

Iar pentru a evita războiul mondial, trebuie să ne implicăm într-un nou tip de educație, prin care vom corecta egoismul uman și vom învăța să simțim lumea prin ceilalți. Și noi trebuie să devenim asemănători naturii care funcționează ca un sistem integral, bazat la toate nivelurile pe garanția reciprocă. Iar umanitatea poate fi influențată printr-un mediu care modelează felul de a face concesii pentru ceilalți.

Și obiceiul poate deveni a doua noastră natură, pe măsură ce ne implicăm în acest sistem interconectat și interdependent. Și, astfel, vom putea deveni ca imaginea lui Adam sau a unui singur om și să atingem pacea domestică, acolo unde fiecare simte că viața lui depinde de ceilalți și că iubirea acoperă toate păcatele.

 

 Audio: Play Now | Download

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: