Viața nouă nr. 515 – Înțelepciunea Cabalei : Dumnezeu și eu, partea 1

Dr. Michael Laitman într-o conversație cu Oren Levi și Tal Mandelbaum ben Moshe

Toată lumea il căuta pe Dumnezeu, dar El este ascuns, deci omenirea a dezvoltat mai multe metode pentru a-l găsi. In mare, oricum fiecare are propriul lui Dumnezeu, care este o valoare sublimă în care omul vede scopul vieții sale.

Rezumat

Atunci când dorința de a descoperi sensul vieții se trezește în om, el aspiră la o legătură personală cu forța superioară și începe să simtă că există o forță superioară pe care el vrea să o audă, să o înțeleagă și să o perceapă. În cazul în care omul dorește cu adevărat să descopere forța superioară, ajunge la un învățător și la metoda de revelare a Lui, iar apoi el află că forța superioară pare să-i spună : Vrei să mă descoperi ? Trebuie să te schimbi.

Există  mulți învățători in lume care ii directionează pe oameni către aspectele lui Dumnezeu. Personal, am fost atras de înțelepciunea Cabalei. Cabala învață omul că este posibil să descopere forța superioară numai prin legea echivalenței formei, prin asemănarea cu El.

Înțelepciunea Cabala îl pe învață om cum să construiască legătura corectă cu Dumnezeu, fără fantezii sau vise. Pur și simplu descoperi că există o forță superioară care controlează totul și că oricine poate ajunge să-L cunoască prin schimbarea naturii sale.

Din emisiunea de pe KabTV  „Viata Nouă nr. 515 – Înțelepciunea Cabalei: Dumnezeu și Eu-partea 1” 2/5/15

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: