Viața nouă nr. 582 – Devenind mama

Dr. Michael Laitman într-o conversație cu Oren Levi și Tal Mandelbaum ben Moshe

Cum sentimentele unei mame sunt un suport pentru copilul ei ? De ce este întreaga familie obligată să aibă grijă de copil și care este legătura dintre iubirea de mama și ideea „iubeste-l pe prietenul tău ca pe tine însuți?”

Rezumat

Scopul evoluției noastre este ca dorința de a ne bucura să atingă nivelul de iubire și dăruire. Acest lucru înseamnă că vom transcende natura iubirii de sine și ura pentru alții către natura „iubește-l pe aproapele tău ca pe tine însuți „.

Acest lucru poate suna ca o fantezie, dar este direcția de evoluție. Natura a implantat într-o mamă dragostea pentru copilul ei. Este un fel de corecție, un suflet are grijă de un altul. Corecția perfectă este de a dezvolta o astfel de iubire pentru străini. Iubirea de mama este un exemplu pentru noi.

In trecut a fost foarte ușor pentru o femeie să aibă grijă de copilul ei. Ea a fost susținută de mediu, în timp ce în prezent există diferite dezordini moderne. Rudele trebuie să aibă un rol activ în îngrijirea copilului. Este o parte a corecției sufletului lor. Natura este ca o mamă pentru noi ; este un sistem complex, care ne ridică și ne învață.

Un sfat pentru tați : Fă tot ce soția îți cere să faci cu copilul. Aceasta este o parte din corecția sufletului.

Din KabTV  „Viata Noua nr. 582 – Devenind  mama,” 3/31/14

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: