Viața nouă nr. 792 – De la Consumerism la Spiritualitate

Viața nouă nr. 792 – De la Consumerism la Spiritualitate

Dr. Michael Laitman într-o conversație cu Oren Levi și Tal Mandelbaum ben Moshe

Rezumat

Astăzi apreciem o persoană prin bunurile sale. Simbolurile statutului sunt importante pentru noi și noi trăim într-o permanentă concurență.

Natura umană este dorința de a ne bucura. Omul aspiră să umple dorința lui în fiecare acțiune pe care o execută, cum ar fi cumpararea a ceva pentru el însuși, de exemplu.

Astăzi ego-ul nostru cere împlinire și noi nu știm cum să-l împlinim. Cultura consumului astăzi se caracterizează prin cumpararea de lucruri de care noi, de fapt, nu avem nevoie, ca urmare a publicității care creează această necesitate în noi. Sinele unei persoane dispare. Ea nu se gândeste la nimic și are numai grija de a avea bani în buzunar.

Singura cale de a ieși din ciclul consumerismului este prin intermediul unei noi educații sociale cuprinzătoare. O persoană trebuie să aibă un scop mai mare în viață, ceva cuprinzator și etern.

Produsul următor pe care il vom comercializa pentru omenire va fi esența vieții, prin care o persoană va atinge eternitatea. Omul care aspiră să se ridice deasupra vieții și a morții refuză să se simtă limitat

Din emisiunea de p KabTV  „Viata Noua nr. 792 – De la Consumerism la Spiritualitate” 11/24/16

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed