Viața nu a plecat nicăieri

Întrebare: Vaccinul a venit sub diferite forme și există studii care arată că funcționează.

Există sceptici cărora le este frică, dar sunt şi cei care vor să se vaccineze pentru ca toate acestea să se termine. Adică, oamenii au acum o oportunitate și gândul: „Ei bine, când se va termina anul acesta, totul va reveni la normal”.

Mă trezesc gândind că vom începe să ne întâlnim fizic. Totul va reveni la normal, iar oamenii vor începe din nou să zboare către prietenii și rudele lor, să călătorească, să trăiască. Viața va continua. Deja acest blocaj se va încheia.

Acest gând se află în mintea oamenilor, că totul va reveni la normal și viața va începe din nou. Dvs. ce credeţi?

Răspuns: Viața nu a plecat nicăieri. Deci, dacă se întoarce, nu știu la ce ne referim prin viață. Aceasta este în primul rând. În al doilea rând, nu poți readuce ceea ce a fost. Deci, toată această pandemie, întregul virus, ne va însoți. Cred că ar trebui să ne dăm seama ce ne-a dat.

Comentariu: Urmăresc presa în general; puțini oameni au tras concluzii despre motivul pentru care a apărut virusul și pentru ce a venit.

Răspunsul meu:  Nu. Ei vor să se întoarcă la ce a fost, cum a fost.

Comentariu: Da, aceasta este starea naturală a unei persoane care este deja obosită de toate acestea.

Răspunsul meu: De parcă ar fi fost bine.

Întrebare: Deci, ce trebuie să realizăm acum pentru a trăi o viață nouă, dar bună?

Răspuns: Trebuie să privim spre viitor ca la o nouă zi, care trebuie să fie o consecință a zilei trecute. Nu luăm în considerare această zi trecută! Nu dorim să obținem nici o informație din aceasta.

Întrebare: Trebuie să extragem informații din trecut?

Răspuns: Sigur. Numai că nu vrem. Vrem să sărim înapoi. Asta e tot. În timp ce zburam, zburăm, în timp ce mergeam, mergem. Erau tot felul de emisiuni la televizor, erau teatre, filme. Am fost la restaurante, peste tot. Străzile erau pline de oameni, mergeau la orice cafenea, în orice loc.

Întrebare: Ce informații ar trebui extrase din trecut?

Răspuns: Că, dacă vrem să revenim la apropiere, atunci apropierea trebuie să fie interioară pentru a neutraliza acest virus. Acest lucru este dificil de explicat oamenilor. Dar problema este în noi. Virusul este în noi. Dacă vreau să o neutralizez, trebuie să îmi umplu atitudinea față de ceilalți cu sentimente de conexiune, apropiere, iubire. Apoi voi neutraliza efectele negative ale virusului.

Întrebare: Spuneți că această conexiune, această iubire nu a existat în viața noastră trecută?

Răspuns: Bineînţeles că nu

Întrebare: Orice își imaginează o persoană că a fost acolo, ce ar trebui să facă cu asta?

Răspuns: S-a simțit liber. A venit virusul la noi și ne-a arătat că nu avem dreptul să ne apropiem de altcineva, să zicem mai aproape de doi metri.

Nu te poți apropia de celălalt! Oamenii ar trebui să înțeleagă că virusul a venit de fapt de la nivelul spiritual, adică de la nivelul sentimentelor, de la nivelul de corectare al ființei umane și apoi a coborât la nivelul biologic, animal.

Întrebare: Deci, ne cere să atingem acest nivel?

Răspuns:  Mineral, vegetal, animal și uman! Natura umană este mai înaltă decât animalele. Adică este o relație emoțională între ființele umane. Dacă reparăm acest lucru, atunci nu este nimic de remediat la toate nivelurile inferioare, totul va fi corect și bine.

Întrebare: Deci, ar trebui să ne corectăm relațiile interne între noi?

Răspuns: Numai asta. Este necesar să îi dezvăluim unei persoane ce înseamnă acest lucru. El spune: „Nu mi-au plăcut ceilalți?! Dar i-am îmbrățișat! Am stat cu ei, am băut! ”

Comentariu: Desigur. Erau prietenii mei, familia mea.

Răspunsul meu: Cum să-i explic că toate au fost relații egoiste, rigide, relaţii pur psihologice de ură?

Comentariu: Acest lucru este foarte dificil de explicat. Persoana a păstrat căldura faţă de oamenii săi apropiați…

Răspunsul meu: Nu s-a gândit la asta. Acum trebuie să mergem la un alt nivel.

Întrebare: Deci, o persoană trebuie să înțeleagă că a trăit folosindu-i tot timpul pe alții? De fapt, iubirea lui era să-i folosească, într-un fel sau altul.

Răspuns: Da.

Comentariu: Nu este uşor!

Răspunsul meu: Atunci vom începe să le explicăm mamelor ce înseamnă să-ți iubești copiii.

Comentariu: Dar mama este 1000% sigură că își iubește copilul!

Răspunsul meu:  Ea îl iubește, desigur. Dar acesta este nivelul animal al iubirii. Părăsiți această stare și oferiți copilului doar un conținut mai interior – etern, perfect! Cu conștientizarea locului de unde provine!

De la corpul tău interior al animalului, de la dorința ta ca animal către un alt animal, pe care vrei să-l îmbrățișezi, vrei să-l lingi, ca o vacă care-și linge vițelul nou-născut și așa mai departe.

Aici este necesar și un alt lucru – de ce fac asta, pentru ce, de ce natura îmi stârnește astfel de sentimente? Nu pot să-mi urmez orbește impulsurile instinctive ale naturii, care mă îndeamnă așa, mă forțează. Trebuie să înțeleg de ce trebuie să fac acest lucru, să fiu de acord cu acesta și să confirm cu acordul meu că o fac în mod conștient. Pentru ce?

Pentru a cunoaște și a justifica pe deplin programul Creatorului în aceste acțiuni. Astfel încât în ​​această dragoste dintre noi, între toți oamenii, ne vom uni într-un sistem numit Adam și, în cele din urmă, vom găsi aceeași legătură a iubirii față de Creator.

Adam este un singur suflet. Atunci vom simți cum ne „linge” El, așa cum o vacă face vițelului ei și o vom percepe ca un vițel care percepe o vacă, o mamă.

Pentru asta a fost creat totul. Când această iubire cea mai înaltă se manifestă la toate nivelurile până la nivelul cel mai scăzut, atunci aceasta este revelarea Creatorului către creaturi.

Nu mergem nicăieri. Toate acestea trebuie dezvăluite.

Întrebare: Descoperim că suntem unul în mâinile Creatorului?

Răspuns: Da. Trebuie să fim chiar mai sus, chiar până la punctul în care trebuie să ajungem la o stare egală cu El, să realizăm atitudinea Sa față de noi, să ne ridicăm la nivelul de înțelegere și simțire a sursei atitudinii Sale față de noi, adică să ne dezvoltăm la un astfel de nivel.

Întrebare: Chiar trebuie să ajungem la acest scop?

Răspuns: Desigur, altfel ce vom face? Ca un bebeluș în brațele mamei sale? Se simte bine, iar mama lui se simte bine. Trebuie să creștem. În relația noastră spirituală cu Creatorul există, de asemenea, un nivel mineral, vegetal, animal și uman.

Întrebare: Care este scopul creației, ultima ţintă?

Răspuns: Să ne ridicăm la această stare, la cea mai înaltă, când simțim de unde se ridică iubirea Lui, în Creator și coboară asupra noastră.

Vom ajunge acolo. Este programat cu precizie. Noi doar încercăm să o facem rapid și pentru toată lumea.

Din emisiunea de pe KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” din 14.12.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed