Vino și vezi Creatorul nostru

963.8Încercăm să ne conectăm în așa fel încât să dărâmăm toate zidurile dintre noi. Nu contează faptul că toți suntem diferiți în ceea ce privește gândurile, dorințele și caracterele noastre, un singur lucru este important – să ne unim în jurul unui singur scop. Asta este ceea ce ne conectează.

Prin urmare, nu este nevoie să schimbăm calitățile naturale ale nimănui, dimpotrivă, cu cât există mai multe diferențe între noi, cu atât mai bine. Dar, în același timp, ne-am stabilit un singur obiectiv și vrem cu toții să țintim spre a ne conecta în el. Acesta va fi Creatorul pe care dorim să-l revelăm, deoarece Creatorul este rezultatul conexiunii noastre.

Creatorul este numit vino și vezi (Bo-re), adică vom veni și vom vedea că El este unul. Până când nu Îl vom dezvălui între noi ca întreg, în acord comun, înțelegere și simțire comună și într-un singur punct al conexiunii noastre, nu Îl vom revela pe Creator.

De aceea este numit „vino și vezi”, pentru că noi construim condiția existenței Sale prin conexiunea noastră. Nu există Creator fără o creație. El nu există până când noi nu creăm acest concept de Creator, iar El începe să existe doar în raport cu noi, ca și Creator al nostru. În afară de asta, există doar o forță superioară abstractă pe care noi nu o atingem.

Din Convenția Internațională de Cabala 9/25/21, „Intrarea în Impregnare – Revelarea unei lumi noi”, Lecția 1

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: