Vom reuși să ajungem la sfârșitul corectării?

290Întrebare: Există oameni care se angajează în studierea înțelepciunii Cabala timp de mulți ani, care își dedică viața ei, dar nu reușesc să atingă obiectivul de a parcurge toate cele 125 de niveluri. Sfârșitul corecției pare greu de atins și chiar imposibil și mai sunt doar două sute cincizeci de ani până la sfârșitul corecției.

Ce se va întâmpla cu omenirea dacă oamenii nu reușesc să ajungă la sfârșitul corectării în acest timp?

Răspuns: Te înșeli. Procesul de dezvoltare socială este foarte accelerat astăzi, la fel și avansarea.

De exemplu, în UE nu s-a întâmplat nimic după 20 de ani! Deși aceasta este cea mai dezvoltată, cea mai avansată și educată parte a lumii. Nu este America și nici măcar Rusia, este Europa! Este o regiune veche, istorică, culturală și tehnologică în care totul este concentrat: artă, muzică, știință și educație, toate acestea sunt Europa!

Ce este America? Cat de veche este? Cu o sută cincizeci de ani în urmă, încă se scalpau oamenii acolo. Ni se pare doar că a fost cu mult timp în urmă, dar de fapt nu este, dar pur și simplu ne dezvoltăm foarte repede.

Ce este Rusia? Cu o sută de ani în urmă, arau câmpuri cu cai și mureau de foame.

Europa este tot Europa! Ce s-a întâmplat acolo în ultimii douăzeci de ani? Au încercat să se unească și atât; acum se prăbușesc deja. Liberalismul și democrația distrug rapid Europa!

Au făcut acest lucru în douăzeci de ani și mai sunt încă două sute de ani înaintea noastră. Deci, vom reuși să ajungem la corecție. Sunt absolut sigur de asta.

Natura a pregătit totul astfel încât, de fapt, în ultimele faze, progresul nostru devine calitativ și nu cantitativ. Acum vom vedea cum suntem împinși înainte în fiecare an și cum suntem conduși să mergem înainte.

Vom reuși să o facem!

KabTV „Fundamentele Cabalei” 13.01.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: