Vreau să fiu un slujitor al Creatorului

237Rabaș, „Ce înseamnă că cineva ar trebui să nască un fiu și o fiică, în lucrare?”: Munca deasupra rațiunii ar trebui să fie o predare necondiționată.

Omul ar trebui să spună: „Vreau să fiu un slujitor al Creatorului, chiar dacă nu am nicio idee ce înseamnă această muncă și nu simt nicio aromă în ea. Cu toate acestea, sunt dispus să lucrez din toate puterile mele, ca și cum aș avea rezultate, senzații și gust în muncă și sunt dispus să lucrez necondiționat.”

Exact așa trebuie să acționăm. În ciuda faptului că nu înțeleg și nu știu și nu simt și, în general, nu vreau, trebuie să mă forțez constant să fac asta. Drept urmare, o astfel de muncă în credință deasupra rațiunii, adică în ciuda dorințelor mele egoiste, duce la revelația Creatorului.

Ca rezultat al eforturilor noastre, creăm un astfel de Kli (vas), astfel de dorințe, intenții și condiții în care putem descoperi toate acestea cu proprii noștri ochi.

Nu vreau să mă opresc la nivelul unei descrieri pur teoretice. Vreau să ajung într-o stare în care calitatea dăruirii și a iubirii Creatorului să se reveleze cu adevărat în mine.

Mă pregătesc pentru conectarea cu următorul nivel superior, care în raport cu mine se numește Creatorul.

Din Convenția internațională „Să ne ridicăm deasupra noastră” 1/8/22, „Mergând în credință deasupra rațiunii” Lecția 5

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: