“Vreau să-mi explorez mintea, dar nu pot consuma droguri recreative. Care ar fi o bună alternativă?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Vreau să-mi explorez mintea, dar nu pot consuma droguri recreative. Care ar fi o bună alternativă?

Poțiunea vieții.

Conform înțelepciunii Cabala, a lua poțiunea vieții înseamnă a ne umple cu spirite înalte, astfel încât perspectiva noastră asupra viitorului să devină atât de atrăgătoare încât începem să primim de la natură o împlinire care este mai puternică și mai completă decât orice altceva. Este o adevărată poțiune de sus, care ne oferă cele mai bune senzații posibile și care ne extinde enorm percepția și cum simțim realitatea.

Modul de a obține această poțiune este conectarea reciprocă, într-o manieră armonioasă și pozitivă, cu întreaga natură, adică cu forța pozitivă care locuiește în natură. Distanțarea noastră unul față de celălalt atrage asupra noastră o iluminare negativă din natură, care duce la o experiență limitată și negativă a vieții. Alternativ, dacă ne conectăm pozitiv unul cu altul, atunci experimentăm o iluminare pozitivă din natură și intrăm ȋn nivelurile ei superioare.

Dimpotrivă, consumul de droguri ne deconectează de viață, iar mai multe droguri ne bagă într-un ciclu distructiv de dependență care ne face să vrem să luăm din ce în ce mai multe, până când murim. Dar dacă realizăm întregul potențial al conexiunii noastre pozitive unul cu celălalt, atunci simțim eternitatea naturii și intrăm într-o lume eternă. Mai mult, oricine și fiecare poate atinge o astfel de stare înaltă.

Bazat pe videoclipul „ Alternativa la droguri: Poțiunea vieții” cu kabbalistul Dr. Michael Laitman și Oren Levi. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed