Cel mai productiv tip de comunicatie

In Stirle (de la Technology Review): Biroul de relatii cu lucrătorii, care-si face timp pentru a sta de vorbă faţă în faţă cu colegii, poate fi mult mai productiv decât altele care se bazează pe e-mail, telefon, sau Facebook, sugerează un studiu realizat de cercetători de la MIT şi New York University. Acest studiu a arătat ca la o companie IT,  activităţile strâns legate de grup, in care comunicarea este faţă în faţă, au fost de circa 30 la sută mai productive decât cele in care nu se comunică faţă-în-faţă.
Comentariul meu: Există un gen de comunicare, chiar si mai productiva. Este numita “Pe Al Pe” (din gura-n gura) – „de la inima la inima”. Este clipa in care simti dorinţa celeilalte persoane, şi aceasta dorinţa oferă posibilitatea de a percepe pe Creator prin intermediul celuilalt. Apoi, faci pasul in afara ta, in lumea inconjuratoare, spre Lumea Superioara.
De fapt, singurul lucru creat a fost Dorinţa. Această dorinţă s-a spart apoi în părţi, pentru a da fiecaruia dintre noi posibilitatea de a pasi în afara sinelui nostru şi de a-L percepe pe Creator.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: