Homosexualitatea nu este o Boala

In the News (de la BBC News): „Medicii critica” homo tratament „”. Planurile de a promova tratament medical contra homosexualitatii, prezentate la o conferinţă religioasa, au fost criticate de către medici. Evenimentul a fost relatat de renumitul psiholog american Dr. Joseph Nicolosi, care a spus că a ajutat mai multe persoane pentru a deveni heterosexuali.
Dar Royal College al medicilor psihiatri a spus ca nu exista nici un document justificativ şi ca un astfel de tratament ar putea fi dăunător. The Royal College spune ca Asociatia americana de Psihiatrie a concluzionat ca nu a existat nici o dovadă ştiinţifică prin care homosexualitatea ar fi o tulburare şi a şters-o din glosarul de diagnosticare a tulburărilor mintale, în 1973. Organizaţia Mondială a Sănătăţii, in Clasificarea Internaţională a Bolilor, a facut consemnarea în 1992.
Comentariul meu: Această decizie arată că oamenii au realizat in final (cel puţin parţial) că omul nu trebuie să se contrapuna legilor naturii, chiar şi atunci când apare in noi o forma a naturii ce nu este în sine, ci este exprimata in moduri „ciudate”.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed