Cel care da viata

Acum noi ne gandim la uniunea dintre noi, pentru ca am descoperit ca doar in interiorul ei il putem releva pe Creator. Nu vreau sa ma simt eu in interiorul conexiunii dintre noi; vreau sa simt toata lumea impreuna. Si orice problema ar aparea, este numai pentru a-mi da mie oportunitatea de a intari conexiunea chiar mai mult. Atunci problemele se numesc caderi pentru a urca, dar trebuie sa ne pregatim pentru ele.

Imagineaza-ti ca ai dobandit deja senzatia de in afara ta. Daca dorim ca acest camp de conexiune sa apara intre noi atunci, in interiorul caderilor, dezamagirilor si eforturilor de a sta impreuna vom simti faptul ca singura forta care ne tine impreuna este Creatorul.

De ce avem nevoie de Creator? De ce nu ne  putem conecta impreuna noi singuri? Pentru ca acesta conexiune sa apara intre noi, trebuie sa descoperim forta interioara care se ascunde in noi. Aceasta forta nu ne apartine noua deloc, doar campul conexiunii dintre noi va fi capabil sa existe, numai daca aceasta forta (Creatorul) devine revelata.

Ne trebuie revelarea Creatorului pentru ca altfel, unirea noastra va fi fara viata. Va fi similara cu celulele moarte care sunt luate de la diferite corpuri si puse impreuna – dar de unde sa iei forta vietii? Cum poti sufla viata intr-un corp din afara? Nu stim cum sa facem asta. Asta este forta Creatorului care este in interiorul materiei si ne insufleteste.

Poti lua atomi si molecule si sa le conectectezi cum vrei tu. Dar de unde vei lua forta vietii, pentru a aduce creatia ta la viata? Suntem incapabili sa facem asta si nu vom fi niciodata in stare sa o facem. Putem conecta lucruri care sunt deja in viata, adica sa folosim ceva care exista deja.

Acelasi lucru ni se intampla si noua: Ne putem uni, pentru a crea o conexiune, dar cine o va aduce la viata? De aceea noi cerem Creatorul! Am inceput deja sa simtim ca aceasta conexiune nu poate exista fara El.

Din Lectia zilnica de Cabala 9/17/10, Extrase – despre Iom Kipur

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: