Cum sa unim toate piramidele in una singura

Piramida pe care se bazeaza toata natura include patru niveluri: mineral, vegetal, animal, si uman, si exista in fiecare persoana. Este intotdeauna in interiorul persoanei, ceea ce inseamna ca aceasta intotdeauna combina in sine toate dorintele. Prin urmare, ea trebuie tot timpul sa tina cont si sa realizeze ca trebuie sa cladeasca dorintele in forma acestei piramide in conformitate cu scala propriilor prioritati. Nu te poti detasa complet de realitate si sa te avanti catre lumea spirituala. Trebuie sa vezi tot sistemul si sa stii carui nivel corespunde fiecare dintre dorintele tale: mineral, vegetal, animal sau uman.

Acesta este tot Kli-ul (vasul)meu  spiritual – HaVaYaH (Yod, Hey, Vav, Hey), si lucrez cu aceste dorinte creand un ecran pentru fiecare. Astfel imi tin sufletul meu !

In mod clar, am nevoie de mediu si de Lumina Superioara, dar toata aceasta structura spirituala trebuie sa fie in fata mea. Chiar daca fac o greseala si pacatuiesc accidental prin calcule egoiste, trebuie sa fiu total constient de ceea ce se intampla.

Intreaga lume si de asemenea fiecare persoana este construita confom acestei piramide. Prin aceste piramide ale dorintelor noi ne unim. Nu putem corecta nimic in aceasta lume pana cand nu unim varfurile piramidelor in cel mai inalt punct prin unirea dintre noi si cu Creatorul.

Atunci totul se va balansa si va fi unit intr-un singur sistem. Doar prin acest punct al unitatii vom fi capabili sa unim corect piramidele dorintelor noastre. Vom descoperi ca toate dorintele si proprietatile noastre sunt bune si necesare cand sunt unite si ca ne completam unul pe altul pentru a deveni un intreg!

Din partea 4 Lectia zilnica de Cabala, 29.07.10, Introducere la Cartea Panim Meirot uMasbirot

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: