Haideti sa unim inima lumii

Intrebare:Conventia Mondiala Zohar va incepe in New York in doar doua zile, si se pare ca totul a fost deja spus despre asta, cum ar fi, cum sa ne pregatim pentru ea si ce se va intampla acolo. Totusi, ne poti da cateva instructiuni finale?

Raspuns: Sumarul este de a obtine conectarea inimilor noastre. Acesta este singurul lucru pe care trebuie sa-l corectam si acesta trebuie sa fie cel mai important lucru pentru noi.

Nu trebuie sa-ti faci griji de faptul ca acum esti in stare sa auzi si sa vezi totul, sau nu esti in stare sa intelegi totul. Cel mai important lucru este inima ta: Trebuie sa-ti faci griji despre conectarea ei, cu alte dorinte similare ale oamenilor participanti la aceasta adunare mondiala.

Vor fi peste o mie de oameni prezenti la conventia actuala si ei vor fi insotiti de sute de mii in jurul intregii lumi. Daca aceste inimi doresc sa se uneasca intr-o singura dorinta de a dobandi revelarea Creatorului, de a dobandi daruirea si iubirea prin unitatea lor, atunci se va intampla! Acest scop este posibil sa fie atins. Poate fi realizat si se va intampla intr-un fel sau altul in viitorul foarte apropiat.

Anul trecut nu am vorbit despre iubire si unitate, dar acum noi suntem la pragul revelarii practice a Creatorului, calitatii daruirii si iubirii, in lumea noastra. De aceea, intram in aceasta Conventie cu speranta unui mare succes.

Din partea a treia a Lectiei zilnice de Kabbalah 5.05.10, Matan Torah

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed