Impreuna prin timpurile bune si rele

Intrebare: Ce trebuie sa facem daca intregul grup este in cadere?

Raspuns: Asta este minunat! Trebuie sa o vedem ca o oportunitate data noua de Sus pentru a fi un singur om cu o singura inima. Inseamna ca suntem toti impreuna intr-o singura dorinta si o singura stare. Asta este extraordinar, pentru ca inseamna ca am reusit in unitate. Acum putem folosi forta acestei unificari pentru a ne schimba starea.

Creatorul ne-a dat forta unitatii in cea mai proasta stare posibila, in care suntem cel mai departe de El. Totusi, forta Sa, forta unificarii, este prezenta in cadere. Haideti sa folosim aceasta forta pentru a iesi din cadere. Trebuie sa facem doar un singur lucru: Decat sa ne concentram la faptul ca suntem in cadere, mai bine sa ne concetram la faptul ca suntem conectati ca unul.

Trebuie sa ne transferam atentia de la un lucru la altul, de la starea noastra temporara, la sistemul conexiunii, chiar daca este unul egoist. Apoi trebuie sa incepem sa ne intarim forta unitatii, chiar de dragul egoismului. Nu trebuie sa dam atentie faptului ca suntem in stare spirituala de completa cadere si dezamagire. Ce conteaza aceasta cadere? Cel mai important lucru este ca suntem impreuna, deoarece forta unitatii apartine Creatorului si vine la noi de Sus. Unitatea este calitatea Lui.

Trebuie sa intensificam presiunea interioara care uneste prietenii in grup, acum, in cea mai proasta stare posibila. Putem fi maniosi pe stare sau sa ne plangem Creatorului, sau o putem face fara sa dam atentie caderii deloc. Cu cat intensificam aceasta presiune, din ce in ce mai mult vom vedea deodata, cum forta unitatii va incepe sa ne ridice impreuna pe toti.

Din prima parte a Lectiei zilnice de Cabala, 1.09.10, Ce este Zi si Noapte, in munca?

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: