Lumina este cea mai puternica forta in lume

Fiecare persoana, chiar si un incepator poate sa ni se alature si sa participe la Congres. Trebuie sa intelegem ca acolo este munca colectiva si munca individuala, iar diferenta intre ele este vasta.

Munca individuala in spiritualitate este foarte grea. Chiar si asa, daca aceasi munca este scoasa si introdusa in societate, devine foarte usoara. Imagineaza-ti  ca trebuie sa muti o piatra care cantareste o tona; nu poti sa o misti nici un centimetru, oricat de mult ai incerca. Dar daca aduci douazeci de oameni si fiecare dintre ei preia asupra sa 50 kg, atunci o vei putea misca.  Si daca mai aduci inca douazeci de oameni, va fi chiar mai usor.

In spiritualitate, totul este miscat prin  puterea Luminii. Atragem Lumina prin conectarea noastra cu fiecare, deci piatra se va misca.

Aceasta este o abordare total diferita! Cere conectarea corecta intre noi si apoi „stanca„ se va muta singura, noi doar aruncandu-i o privire.

Creatorul este prezent in noi si daca vrem sa ne unim, Lumina este deja prezenta in interiorul nostru! Daca 6,000 de oameni se strang cu dorinta de a se uni, ei contin Lumina iar aceasta Lumina functioneaza.

Din partea a patra a Lectiei zilnice de Cabala 10/18/10, “Invataturile Cabala si esenta ei

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: