Reunificand Partile Perfectiunii Sparte

Dupa ruperea Sufletului Comun, o bucata din sufletul meu a ramas in Lumea Infinitului, unde acesta este conectat cu toate celelalte parti ramase. Cand ma corectez, acum, eu corectez conexiunea cu fiecare parte mica a tuturor celorlalti, mai degraba, decat corectarea micii parti a sinelui meu.

Initial, toate dorintele noastre au fost conectate impreuna prin Forta Luminii, Forta Superioara. Eu nu am fost constient de actiunile mele, atunci, eu am dat altor persoane si am primit de la ei, asa cum eram directionat de catre Lumina, pentru a face acest lucru. Astfel am existat in Lumea Infinitului – Kli-ul (Vas) din Keter era umplut cu Lumina Spiritului, iar Kli-ul s-a pastrat in asemenea conditii de catre Forta Luminii Superioare.

Cu toate acestea, acum, asta nu este suficient pentru a fi pur si simplu conectati. Cand am ajuns in situatia de dupa rupere, fiecare dintre noi avand un vas mic de dorinta (kli), am ajuns sa intelegem intregul sistem, organismul (‘corp’)complet, al sufletului comun. Am constientizat maretia lui, atingerea Infinitului, si importanta dobandirii cunostintelor despre modul in care sa ne conectam cu altii, cum sa le daruim, si cum sa le dam viata.

Prin urmare, ruperea a fost necesara pentru ca toata lumea sa se amestece impreuna cu toţi ceilalti si fiecare dintre noi sa avem inregistrarile informationale necesare (Reshimot). Acum, cand incepem sa ne trezim dupa rupere, toata lumea a inceput sa simta modul in care aceste incluziuni reciproce, unul in celalalt, ies la suprafata in noi, intr-o forma corupta, exprimata intr-o hidoasa ura unii fata de ceilalti. Daca nu ne vom corecta pe noi insine, vom ajunge sa dorim sa nu mai existe nicio persoana vie pe lume. Chiar daca el nu te deranjeaza direct, tu tot vei dori ca acela sa moara.

Acesta va fi sentimentul comun din intreaga lume; vom dori ca toti ceilalti sa dispara pentru ca fiecare persoana include totalitatea, in dorinta sa rupta. Singura cale de iesire este de a corecta acest sistem.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: