Speram sa va vedem pe toti in Noiembrie!

In Noiembrie 2010 va avea loc o Conventie Internationala de Cabala in Tel Aviv, Israel, unde toti cei care studiaza Cabala cu noi in Israel si in toata lumea vor veni impreuna. Vor fi trei zile de unitate!

Principalul motiv pentru care organizam asemenea conventii este deoarece Cabalistii ne-au instruit sa facem intalniri si conventii pentru unire. Rabash si Baal HaSulam au scris despre asta, dar reiese chiar si din lucrarile lui Ari si Ramchal, ca si din scrierile lui Rabi Shimon si Abraham.

Corectia are loc numai in virtutea conexiunii dintre suflete si conexiunea incepe cu comunicarea. Totusi, exista o idee prezenta in comunicare: de a obtine felul de unitate care este numit Creatorul, daruire sau lume spirituala.

In acest tip de uniune descoperim lumile (Olamot). Ele merg de la ascundere (Alamot) la revelare si de aceea Creatorul devine revelat din ce in ce mai mult, in loc sa se ascunda in spatele lumilor si tainuirilor. In alte cuvinte, in conexiunea dintre noi descoperim daruirea si iubirea din ce in ce mai mult si asta se numeste revelarea Creatorului. Cand aceasta calitate devine relevata intre noi, incepem sa simtim ca traim si existam in ea si astfel urcam deasupra senzatiei acestei lumi!

Revelarea Creatorului poate fi obtinuta in conditia in care noi facem actiuni in tiparele acestei lumi. Incepem aici si apoi continuam actiunile in locurile spirituale care devin revelate in conexiunea dintre noi. De aceea este necesar sa ne intalnim si sa ne unim in acest fel, folosind toate oportunitatile pe care aceasta lume le are pentru noi, fizice sau virtuale, pentru a construi conexiuni mai apropiate.

Vrem sa anuntam acest eveniment tuturor si sa ne conectam cat mai multi oameni posibili, fara nicio limitare. Orice persoana din orice colt al lumii poate participa daca se simte atras de idee. Sarcina acelora care studiaza cu Bnei Baruch este de a pregati aceasta conventie, dar conventia insasi este pentru toti care doresc sa vina!

Din partea a patra a Lectiei zilnice de Cabala, 12.08.10, O Lectie despre Rolul Natiunilor

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: