Un atac spiritual nu se termina niciodata

Intrebare: In acest weekend va fi o Conventie in America de Nord, intitulata Conventia Mondiala Zohar , unde prietenii nostri din lumea intreaga se vor aduna. Ai spus odata ca atunci cand ai fost intr-o situatie similara a unei inspiratii generale, l-ai intrebat pe Rabash: Ce ne lipseste pentru atingerea scopului?  El a raspuns: Un atac! Ce este un atac si cum putem dobandi aceasta stare in acest weekend la Conventie, sau chiar acum, in acest moment?

Raspuns: In timpul unui atac spiritual, cineva nu se gandeste la faptul cand va fi in final complet. Un atac este atunci cand strang toate fortele mele si actionez cu ele.

In lumea noastra un atac este o lovitura concentrata, urmata de o sansa de odihna. Totusi, spiritualitatea este perfecta si de aceea nu poate fi trecatoare. Daca dorinta ta este autentica, atunci este eterna! De aceea, un atac spiritual inseamna mobilizarea fortelor, cand trebuie sa te concentrezi continuu la ele, din ce in ce mai mult, fara pauza sau fara sa respiri. (De fapt, vei primi o rasuflare de Sus, ca starea Hanukah, care vine de la cuvintele Hanu-Koh, opreste-te aici. Asta se intampla in timpul unei schimbari in intelegerea cuiva pentru avansarea viitoare).

Aceasta Conventie ofera mari oportunitati de avansare pentru toti studentii din intreaga lume. Cu toate ca vom sta impreuna la Conventia din America de Nord, va fi o transmisie directa a tuturor lectiilor. Si, bineinteles, vor fi devotati unificarii acestei mari dorinte, vasul spiritual (Kli).

Haideti sa speram ca toti vom intelege ca stiinta Kabbalah vorbeste cu precizie despre aceasta unitate, mai degraba decat atele rosii, vrajile si asa mai departe. Prin unitatea dorintelor noastre, dobandim viata in dimensiunea eterna. Haideti sa speram ca vom reusi!

Din partea a treia a  Lectiei zilnice de Kabbalah 5.05.10, Matan Torah

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: