Unitatea este modalitatea prin care atingem satisfactia totala

O intrebare primita: De ce se va micsora suferinta oamenilor daca ei vor aprecia mai mult daruirea?
Raspunsul meu: In primul rand oamenii vor dori sa se apropie mai mult unii de ceilalti, chiar daca este numai din interes propriu. Insa apropierea unora de ceilalti ii va aduce mai aproape si de Natura. Si aceasta, la randul ei, se va exprima prin dorinta lor. Cu alte cuvinte, treptat vor ajunge sa aprecieze daruirea insasi.
Deodata o sa dormiti mai bine pentru ca daruiti altora. Datorita daruirii voastre o sa aflati ca aveti asigurare medicala, sociala si o pensie. Aveti mancare si tot ceea ce va trebuie pentru familie, copii si parintii in varsta. Ati avut grija de altii si acum altii au grija de voi. Aceasta inseamna ca oamenii vor culege roadele faptului de a fi conectati cu altii si aceasta va duce la aprecierea unificarii si a daruirii.
Procesul general este urmatorul : La inceput, persoana sufera si apoi vede ca nu exista alta cale de scapare decat unirea cu ceilalti. Gaseste unirea ca  folositoare si incepe sa aprecieze conexiunea in sine. Acestea sunt etapele dezvoltarii unei persoane.
Prin urmare, persoana trebuie, mai intai sa simta recompensele unirii. Si apoi, chiar daca unirea nu mai este obligatorie, a revelat deja ceva placut si bun al actiunii sale. Astfel, persoana simte un beneficiu suplimentar din unire: simte ca aceasta este pozitiva in si prin sine pentru ca ii confera putere, relatii mai bune, incredere si o dispozitie buna.
De fapt, unirea aduce cu sine, celui ce o realizeaza, indeplinirea tuturor dorintelor sale – chiar daca aceste dorinte se refera la bani, recunoastere, putere, cunoastere, mancare, sex si familie. Prin urmare, unirea permite persoanei sa primeasca satisfactia totala.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: